Galerija

Dođite na mjesto gdje će vas se razumjeti!

Usluge

Individualna psihoterapija

Svaka osoba je jedinstvena i zato svatko od nas drugačije doživljava i osjeća. Sukladno tome, individualnom terapijom upoznajemo se s vašim procesima i načinima doživljavanja te ih nastojimo što bolje razumjeti kako bi riješili vaš problem. Kroz ovu vrstu terapije možete bolje upoznaati sebe, razumjeti zašto nešto osjećate te doći do načina na koji se promijeniti na bolje.

Individualno savjetovanje

Uzrok naših problema ne mora uvijek biti u prošlosti, nego u nemogućnosti da shvatimo trenutne situacije. Kroz individualno savjetovanje nastojat ćemo riješiti probleme svakodnevice i usredotočiti se na aktualne doživljaje. 

Poslovno savjetovanje

Radno mjesto je u okruženje u kojem mnogi provode većinu svog vremena. Kako bi se osjećali dobro, atmosfera na poslu mora biti ugodna. To pak ne ovisi samo o pojedincu, nego o osobinama kolektiva, odnosno kolegama, načinu na koji se obavlja posao, nošenju s klijentima, komunikaciji u timu te vođenju od strane nadređenih. Ako želite savladati probeme u poslovnom okruženju, javite mi se!

Savjetovanje za roditelje

Biti majka i radeći kao odgajateljica susrela sam se s raznim izazovima roditeljstva. Uzbudljivo je znati kako jednu tabulu rasu možete usmjeriti da postane predivna osoba, no to nije uvijek lako. Bilo da vam je potreban savjet u roditeljstvu ili razgovor s vašim djetetom, slobodno mi se obratite.

Edukacije

Programi edukacija namijenjena odgajateljima i učiteljima koji žele bolje razumjeti djecu, njihovo ponašanje te osjećaje i time pridonijeti kvaliteti njihova odrastanja. Edukacije se održavaju prema dogovoru u prostoru Razumijevaonice ili negdje drugdje. Broj polaznika je ograničen, a cijene radionica variraju o vrsti istih.