Tko sam ja?

Članica sam hrvatske i europske asocijacije za transakcijsku analizu (UTA i EATA), te hrvatske komore psihoterapeuta. 

 Kontinuirano pohađam superviziju, predavanja, konferencije i edukacije za zaštitu mentalnog zdravlja djece i odraslih među kojima spadaju: 

  • Terapija igrom: vještine i intervencije u radu s djecom
  • Uvod u Brain Gym
  • Realitetna terapija (uvodno predavanje)
  • Prevencija seksualnog nasilja i dr. 

Radno iskustvo sam započela u predškolskoj ustanovu kao odgojitelj u neposrednom radu s djecom i roditeljima.

Kao specijalizant transakcijske analize, započinjem volontirati u udruzi Plavi telefon. Volontiranje na Plavom telefonu me obogatilo kako za iskustvo u savjetovanju i psihoterapiji, tako i  za nekoliko divnih novih kolega. Od 2019. god. sam član skupštine Plavog telefona.

2018. godine osnivam udrugu Razumijevaonica,  mjesto gdje će se osoba osjećati sigurno te mjesto bez osuđivanja tuđih emocija, problema i razmišljanja. U sklopu udruge pružam usluge individualne psihoterapije pod supervizijom, savjetovanja namijenjena odraslima, roditeljima te radionice za stručnjake odgojno obrazovnog rada. Također, u prostoru udruge organiziram predavanja namijenjena očuvanju mentalnog zdravlja, komunikacijskih vještina i osobnog rasta. 

2021. godine otvaram obrt Kreni.

Udana sam i majka troje djece. Volim druženja s prijateljima uz kavu i kolače. Karakterizira me društvenost, zaigrani duh i optimizam. Zaljubljenik sam u skijanje, jahanje, rolanje i kozmetiku. Sanjam o maloj drvenoj kućici na rubu šume. Ne volim ljetne vrućine. 

Čvrsto vjerujem, kako je promjena moguća te kako svatko zaslužuje dati si priliku u postajanju onoga što želi. Potrebno je započeti, a početak zna biti težak počevši od same odluke da krenemo i javimo se stručnjaku. Zato smo tu udruga Razumijevaonica i ja – da vas razumijemo, budemo vam podrška i pratnja na putu ka ostvarenju ciljeva i na putu ka autonomiji. 

Želite li saznate gdje će vas put odvesti?