Tko sam ja?

Članica sam UTA-e (Udruge transakcijske analize Hrvatska) kao i međunarodnih organizacija transakcijske analize EATA-e i ITAA-e. Kontinuirano pohađam predavanja, konferencije i edukacije za zaštitu mentalnog zdravlja djece i odraslih među kojima spadaju: 

  • Terapija igrom: vještine i intervencije u radu s djecom
  • Uvod u Brain Gym
  • Realitetna terapija (uvodno predavanje)
  • Prevencija seksualnog nasilja i dr. 

Zbog uvida u potrebe današnjeg društva, poteškoća, dilema i strahova s kojima se svakodnevno susrećemo, nastavila sam suradnju s Plavim telefonom kao volonter u individualnom savjetovalištu. Ta suradnja i kontinuirano stručno usavršavanje potaknulo je želju da pokrenem mjesto gdje bilo tko može potražiti stručnu pomoć i savjetovanje. Mjesto gdje će se osoba osjećati sigurno te mjesto bez osuđivanja tuđih emocija, problema i razmišljanja.

2018. godine osnivam udrugu Razumijevaonica gdje pružam usluge individualne psihoterapije pod supervizijom, savjetovanja namijenjena odraslima, roditeljima te radionice za stručnjake odgojno obrazovnog rada. Također, u prostoru udruge organiziram predavanja namijenjena očuvanju mentalnog zdravlja, komunikacijskih vještina i osobnog rasta. 

U predškolskim ustanovama radim od 2005. godine. Udana sam i majka troje djece. Volim druženja s prijateljima uz kavu i kolače. Karakterizira me društvenost, zaigrani duh i optimizam. Zaljubljenik sam u skijanje, jahanje, rolanje i kozmetiku. Sanjam o maloj drvenoj kućici na rubu šume. Ne volim ljetne vrućine. 

Čvrsto vjerujem, kako je promjena moguća te kako svatko zaslužuje dati si priliku u postajanju onoga što želi. Potrebno je započeti, a početak zna biti težak počevši od same odluke da krenemo i javimo se stručnjaku. Zato smo tu udruga Razumijevaonica i ja – da vas razumijemo, budemo vam podrška i pratnja na putu ka ostvarenju ciljeva i na putu ka autonomiji. 

Želite li saznate gdje će vas put odvesti?