Kako vam mogu pomoći?

Usluge

Individualna psihoterapija

Svaka osoba je jedinstvena i zato svatko od nas drugačije doživljava i osjeća. Sukladno tome, individualnom terapijom upoznajemo se s vašim procesima i načinima doživljavanja te ih osvještavamo i koristimo kao alat za postizanje ciljeva. Ovom vrstom terapije bolje upoznajete sebe, upoznajete nove obrasce ponašanja i imate mogućnost pronaći put prema autonomiji. 

Individualno savjetovanje

Uzrok naših problema ne mora uvijek biti u prošlosti, nego u nemogućnosti da shvatimo trenutne situacije. Kroz individualno savjetovanje nastojat ćemo riješiti probleme svakodnevice i usredotočiti se na aktualne doživljaje. 

Poslovno savjetovanje

Radno mjesto je u okruženje u kojem mnogi provode većinu svog vremena. Kako bi se osjećali dobro, atmosfera na poslu mora biti ugodna. To pak ne ovisi samo o pojedincu, nego o osobinama kolektiva, odnosno kolegama, načinu na koji se obavlja posao, nošenju s klijentima, komunikaciji u timu te vođenju od strane nadređenih. Ako želite savladati probeme u poslovnom okruženju, javite mi se!

Savjetovanje za roditelje

Biti majka i radeći kao odgajateljica susrela sam se s raznim izazovima roditeljstva. Posebno mi je zadovoljstvo biti podrška u odgoju i zajednički s vama pronalaziti rješenja za svako dijete kao posebnu individuu na ovome svijetu.  Za svaki savjet u roditeljstvu, slobodno mi se javite!

Edukacije

Programi edukacija namijenjeni su odgajateljima i učiteljima koji žele bolje razumjeti djecu, njihovo ponašanje te osjećaje i time pridonijeti kvaliteti njihova odrastanja. Edukacije se održavaju prema dogovoru u prostoru Razumijevaonice ili negdje drugdje. Broj polaznika je ograničen, a cijene radionica variraju o vrsti istih.