Savjetovanje za roditelje

Vaše dijete se promijenilo? Dolazite li do sukoba s vašim djetetom? Želite mu pomoći, no ne znate kako? Ne znate kako se postaviti? Razmišljate li o roditeljskom savjetovanju?

Biti roditelj i znati se nositi sa svim izazovima koje pred njih stavljaju djeca ponekad je težak posao. Kao majka, često promišljam o sustavu koji daje vrlo malo podrške roditeljima, dok s druge strane okolina od roditelja ima vrlo visoka očekivanja. Sve to, uz užurbani način života i svakodnevni stres, može postati pravi izazov s kojim se roditelji sve teže nose. Djeca taj dio ne mogu i ne moraju razumjeti, ali roditelji su ti koji mogu olakšati zajednički suživot za dobrobit cijele obitelji. Ponekad je dovoljan jedan razgovor ili savjetovanje da dobijemo novu sliku stvarnosti te u avanturu odgoja krenemo s novim alatom i na drugačiji način.

Isto tako, odrastanjem djeca prolaze različite faze. Te faze utječu na njihov pogled na svijet, razumijevanje okoline, ali i ponašanje. Sukladno tome, može doći do problematičnog ponašanja što uzrokuje sukob s roditeljima ili okolinom.

No, nije nerješivo! Proces savjetovanja usmjeren je na sadašnjost te se znanjem i vještinama rad usmjerava na razumijevanje konkretnog problema i zajedničkom pronalasku rješenja.

Nakon zakazivanja termina, oba ili samo jedan roditelj dolaze u prostor Razumijevaonice gdje održavamo razgovor. Nakon istog, odlučujemo hoće li biti još susreta.

Svaki susret traje 60 minuta / cijena je 60

Savjetovanje za roditelje moguće je održati i online.

Dogovorite svoj termin!